Julslinga med stil – Bloggevent

IMG_4846Ibland räcker tiden helt enkelt inte till, idag har varit en sådan dag! Det var med nöd och näppe som jag kunde slita mig ifrån alla mina måsten och ta en välförtjänt paus, möta upp ett gäng bloggerskor och delta på årets julslinga signerad Walles & Glantz. Modevisning på Laura Ashley, smyckesvisning på Efva Attling och slutligen lite julpyssel på Panduro Hobby. Vilken fulländad mix av en alldeles väldigt julig afton tillsammans med alldeles väldigt trevliga bloggerskor! Självklart åkte vi mellan butikerna med stil och det skålades givetvis också i skumpa vilket för mig var väl behövligt för att få ner pulsen efter denna hektiska vecka…

IMG_4794

IMG_4798

IMG_4813

IMG_4815Det lilla fjärilshalsbandet på bilden nedan hör till en av mina favoriter och står helt garanterat på min önskelista inför jul! Förhoppningsvis kammar jag hem den väldigt generösa vinsten på deras pågående Instagramtävling där man genom att posta en bild på en person som man tycker kompletterar sig själv samt skriva några ord varför personen ifråga betyder så mycket har möjligheten att vinna ett presentkort till ett värde av 10.000 SEK.

#attlingxmas @efvaattlingofficial ska givetvis också taggas.IMG_4825

IMG_4800

Alltså den här lille ungen kan vara något bland det sötaste jag sett, så himla snäll, tillmötesgående och nyfiken! Claudia Galli Concha’s blogg finner ni här (klicka) och övriga bloggerskor som deltog i slingan finner ni genom att klicka på deras namn: Rebecca, Felicia, Angelika, Cecilia.

IMG_4804

IMG_4779

IMG_4787

IMG_4847Kvällens trevligaste överraskning var utan tvekan goodiebagen innehållandes det här fina armbandet signerat Efva Attling, så himla stilrent och snyggt! Helt i min smak!

IMG_4859

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.