Spännande saker på gång!

IMG_8681

Alldeles, alldeles snart hoppas jag på att kunna avslöja vad som för tillfället håller mig vaken om nätterna. Jag är fullständigt lyrisk men samtidigt lite rädd för att berätta innan jag med säkerhet vet att allt blir av för det skulle vara så himla typiskt om något sen går snett, men håll tillgodo för om det går som planerat så händer det något väldigt spännande nästa torsdag! Något som gör att en dröm går i uppfyllelse och att jag kan pricka av en punkt på min ”bucket list” så håll tummarna för att inget strular längst med vägen…

I skrivande stund befinner jag mig i Oslo och ligger faktiskt nerbäddad i hotellsängen, jag är helt slut och skulle kunna somna på tre röda sekunder men ska försöka att hålla mig vaken åtminstone någon timme till. Jag antar att det är alla sömnlösa nätter som vill ta ut sin rätt!

Vad tycker ni förresten om vårt nya kastrullset som sannerligen lyser upp matlagningen en trist vardagsafton? Vi fick ju en liten förlovningpeng av Mammi & Jockis och det här är just vad vi valde att investera dessa slantar i, precis vad vi behövde. Stekjärnet är också nytt (och det har vi CJ’s päron att tacka för som gav oss ett litet julklappsbidrag till just detta ändamålet) även om det inte ser så ut, efter hand som man använder det kommer det att bli svartare och svartare och således även bättre och bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.