Tips på SNYGGA väskor – dbramante1928

IMG_9679

Kan man bli kär i sina väskor?

I så fall är jag fullkomligt förälskad i min samling signerad dbramante1928, det hela började med att jag letade efter en slimmad väska till min bärbara Mac och jag ljuger inte när jag säger att jag hade letat i all evighet efter den perfekta väskan utan att finna någon som uppfyllde kraven för mitt behov. De flesta datorväskor är ju oftast lite större i modellen och för min del ville jag ha en väska som enbart rymde datorn, många gånger har jag ändå min handväska med mig eftersom jag ofta tar med mig min kamera som är ganska stor och således inte får plats i en datorväska. När jag sen av en slump fick syn på väskan jag brukar stoltsera med på mina outfitbilder föll jag som en fura, det var otippat nog på Mediamarkt som jag i ögonvrån fick syn på den och genast kände att det var just den modellen som jag hade målat upp i mitt huvud och så länge letat efter! Sen dess har jag och min väska varit oskiljaktiga och den är så förbaskat smidig att ta med sig när man är på resande fot, den tar verkligen ingen onödig plats och dessutom är den så snygg att den lyfter vilken outfit som helst och ni som följer bloggen vet hur mycket jag älskar att matcha outfits.

Efter mitt inköp sprang jag på väskor signerade dbramante1928 lite här och var, det var väl egentligen när vi strosade omkring på flygplatsen i Johannesburg som jag för första gången fick syn på deras ’Weekender bag’ och sedan dess har jag inte riktigt kunnat släppa den ur mina tankar. Den är verkligen en klockren ”thess-väska” och den passar lika bra till mina outfits som till vår inredning här hemma så nu har den en given plats i vardagsrummet och kommer garanterat att följa med på varenda liten weekendresa jag i framtiden tar mig för.

Det som jag egentligen ville förmedla med detta inlägg är att jag vill tipsa er om dbramante1928 som numer tillhör mitt absoluta favorit-brand när det kommer till väskor och för min del var detta märket helt nytt på marknaden, jag hade verkligen inte sett det någonstans här i Sverige innan jag köpte väskan till min Mac och nu har jag helt plötsligt samlat på mig hela tre stycken och får inte riktigt nog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.