Minipointen är på plats!!

IMG_1815

IMG_1818

Nu börjar vårt vardagsrum äntligen bli klart, Minipointen som vi beställde i höstas har äntligen kommit på plats och den gör sig så himla väl tillsammans med rummets övriga inredning och färgval. Vi köpte lampan hos Lysia i Rolsberga som drivs av vår fina vän Dajana och jag måste verkligen ge henne cred till hur hon har kämpat för att få hem den, leverantören till lampan har nämligen haft problem med tvätten till lamphuvudet och hela tiden skjutit fram leveranstiden men nu slutligen är den här och det har så här i efterhand varit så värt väntan för WOW vad snyggt det blev! Nu ska vi bara hitta den rätta bokhyllan som ska få pryda ena hörnan av rummet men det är lättare sagt än gjort, letandet pågår för fullt och förhoppningsvis kan vi snart deklarera rummet som fullt inrett!

Till er som inte redan besökt Lysia i Rolsberga och är på jakt efter en snygg lampa eller rent av bara behöver lite ny inspiration kan jag varmt rekommendera er att göra ett besök, ni får dessutom den absolut bästa servicen! För att vara ärlig förstår jag inte hur Dajana hinner med allt, hon är en karriärskvinna av rang och inspirerar verkligen med sin produktivitet. Hon är en super woman!!!

Nej, nu måste vi förbereda inför ikväll för vi har massor att hinna med. CJ har nämligen sedan en tid tillbaks bjudit in till en något försenad födelsedagsfest och jag tror bestämt vi har hela 25 gäster som ikväll kommer att anlända från olika delar av Sverige, innan dess ska vi dessutom hinna med att besöka juvelaren för en första provning av ringarna och jag kan knappt bärga mig!!! Snart, snart är förlovningsringarna på plats!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.