Powerspinning

IMG_6147

Alltså jag vet inte riktigt hur jag i ett inlägg ska kunna förmedla veckans spinningpass, jag finner inga ord mer än att jag bokstavligt talat trodde att jag skulle dö av utmattning! Johan hoppade in som instruktör i måndags och när han sköter rodret, ja då kommer man inte undan för han skickar personliga påminnelser om att det faktiskt dagen till ära vankas spinning! Vem kan säga nej då, liksom? Exakt den där pushen man behöver för att faktiskt ta sig i kragen och bege sig mot gymmet sommardagar som denna! Jag har sagt det förr och jag säger det igen, Forums spinningpass är något utöver det vanliga och det är självklart instruktörernas förtjänst! Johan är en av de som får hela spinningsalen att skrika och gunga i takt till musikens toner och man liksom glömmer tid och rum för en stund! Underbart!

Denna veckan satte jag dessutom upp ett nytt träningsmål för mig själv, att jag varje morgon ska starta dagen med en powerwalk fram tills dess att vi reser på semester i september och jag är fanken så stolt över mig själv för precis varenda morgon har jag flugit upp ur sängen vid sextiden och snörat på pw-dojjorna för att införliva mitt löfte om att starta dagen med en 50 min lång promenad! Det är faktiskt så sjukt skönt efteråt och imorse var det inte ens jobbigt att stiga upp så nu håller jag tummarna för att jag kommer vara lika flitig resten av sommaren. Veckans träningsinsats har sett ut så här:

Måndag: PW 50 min + Spinning med Johan

Tisdag: PW 50 min + PW 75 min på kvällen

Onsdag: PW 50 min + Gym 50 min (mage, rygg och intervaller)

Torsdag: PW 50 min (sen blir det förmodligen ytterligare en PW ikväll efter min kompisdejt med Lindie)

Imorgon tänkte jag utöver morgon-pw:n köra ett löppass på lunchrasten om tid finns och helgen håller jag mig förmodligen till powerwalks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.