Nyårsafton 2016

IMG_5161Första dagen på ett nytt år, ett ypperligt tillfälle att börja på ett helt nytt kapitel och göra det där lilla extra för att förändra på saker som man vill göra annorlunda. Själv har jag inte skrivit ner mina ”löften” än men det är något jag tänker göra under dagen, det är så mycket enklare att jobba efter sina mål när man listat upp dem och det gör också att man blir påmind om att man faktiskt har mål som man vill uppnå.

Vi firade nyårsafton tillsammans med vännerna, en underbar kväll på alla sätt och vis och stämningen var verkligen på topp. Linda & Aleks hade styrt upp allt så himla bra och det var en fröjd att slå sig ner till ett dukat bord, vi beställde hem mat för att slippa spendera tid i köket och jag måste säg att det är ett vinnande koncept kvällar som denna. Till förrätt åt jag hummersoppa med västerbottenflarn som smakade alldeles ljuvligt gott, huvudrätten bjöd på saftig oxfilé med kantarellsmör, rostade palsternackor, ugnsbakad rödbeta och hasselbackspotatis med rödvinssky. Till efterrätt åt vi Dajanas fantastiskt goda vit chokladmousse och efter det var vi så otroligt mätta och belåtna!

En bättre nyårsafton hade vi inte kunnat önska oss, jag hoppas att ni fick en lika förträfflig kväll tillsammans med era nära och kära!

IMG_5174

(Linda hjälpte oss att knäppa av bilden ovan)

IMG_5180

Lille Nico var så fin kvällen till ära och jag blir alltid lika fascinerad över hur mycket de små liven har vuxit sedan sist man såg dem…

new-years-eve-dukning-fest-outfit-new-years-eve-smoking-9

Bilden ovan lånade jag av Linda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.