Benjamin 1 år!

Jag hopppas att ni har haft en härlig påskledighet! Vår ledighet bokstavligt talat försvann i ett nafs, från början hade jag tänkt mig en lugn och skön helg utan allt för mycket planer men det insåg jag ganska snabbt att tiden var alldeles för knapp för. Det blev istället en helg fylld av umgänge med framförallt våra vänner, vi hann dessutom med att fira lilla Benjamin som hunnit bli ett helt år vilket för mig är fullkomligt ofattbart! Tiden går så snabbt och det märker man verkligen när man har småbarn i sin närhet, där syns det så tydligt i utvecklingen…

Jag och CJ är ju Faddrar till lilla Benjamin och istället för att överrösa honom med en massa onödiga materiella ting (som han helt säkert får i överflöd ändå) har vi valt att starta en Kapitalförsäkring där vi månadssparar en liten slant som förhoppningsvis tids nog kommer bli en uppskattad gåva. Kanske kan ha använda pengarna till att ta sitt körkort eller något annat viktigt som kostar en del pengar, för att inte tala om hur viktigt det är att ha ett startkapital när man ska in i bostadsmarknaden. Nu kanske inte alla har möjligheten till det men för mig är det en självklarhet att spara pengar och det är något som jag varit otroligt duktig på genom åren, både för min egen del men framförallt om vi i framtiden får barn då jag vill kunna hjälpa dem med sådana stora investeringar.

Med det sagt ville jag egentligen bara passa på att lyfta vikten av att börja spara i tid, även om man inte kan spara jätte mycket så blir det med tiden ändå en slant som kommer att vara otroligt välbehövligt den dagen då barnen ska stå på egna ben.

Nu kunde vi inte med att anlända till kalaset helt ”tomhänta” så det blev en symbolisk present i form av en tutande och blinkande polisbil vilket vi tyckte var riktigt passande eftersom hans pappa (min lillebror) jobbar som polis, visst ser det ut som att han uppskattade födelsedagspresenten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.