Fullt upp!

Sorry för dålig uppdatering men alltså jag har haft FULLT upp här hemma med att få saker och ting på plats inför morgondagen, jag får nämligen ett spännande besök som jag hoppas kunna berätta mer om inom kort. Inför besöket har jag alltså piffat och fixat och trixat här hemma men hur mycket jag än håller på tycks inredningen här hemma aldrig bli klar, det känns som att jag springer ett maraton men aldrig kommer fram. Framförallt när man har en stökig 2-åring som tycks sabotera för en oavsett vad man håller på med, jösses vilken utmaning!!

MEN, idag har jag hur som helst fixat lite helgblommor som jag har piffat till det med här hemma. Snacka om att jag blev glad över att få tag i hela 10st franska tulpaner i min absoluta favoritfärg (när det kommer till tulpaner), utöver det blev det en bukett med lite mer karaktär som just nu pryder Lyngbyvasen som ni ser på bilderna (jag lovar att även knäppa av några bilder med helgens bukett). Alltså jag älskar den där vasen, den är så oerhört vacker! 

De där ljusstakarna har jag också hunnit med att putsa till så nu blänker de som aldrig förr, på bilderna är de dock oputsade! Vilken skillnad det blir! Tulpanbuketten är från förra helgen, jag tyckte att buketten gjorde sig förträffligt när tulpanerna började hänga ut från vasen. Visst ser det nästan ut som franska tulpaner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.