Chill bar
Nu tyckte jag det var dags för ännu ett frestande inlägg och med det menar jag ett riktigt saftigt matinlägg, oj vad jag saknar våra luncher och middagar på Six Senses!! Vi hade ju vistelsen till ära helpension och tro mig, vi gjorde allt för att försöka få ner trerätters både till lunch och middag men det gick helt enkelt inte. Under kvällarna åt vi definitivt tre rätter men under luncherna fanns det helt enkelt inte utrymme till mer än två rätter för någon utav oss, det gjorde oss lite besvikna för där fanns ju så många alternativ att välja mellan och man ville verkligen testa allt.Chill bar är en av restaurangerna som ligger i själva huvudbyggnaden på Six Senses och kom till att bli en favorit hos både mig och CJ och öppnade dessutom upp ögonen för hur gott det är med vietnamesisk mat, mangosalladen var helt klart min favorit på menyn och biffsoppan blev CJ i princip besatt utav!Under vår vistelse förgyllde DJ:n Mathieu Modeste (också känd som Matcmac) stämningen på Chill bar och tidigare i somras gästades resorten av självaste Michelin-kocken Jesper Koch, ett roligt inslag som definitivt gör vistelsen än mer femstjärnig!! Lite surt att vi missade honom faktiskt, vi som älskar mat! Chill bar var en av två restauranger som hade öppet även under lunchtid så det blev en del matbesök även under dagtid som sedan rundades av i en av alla hängmattor precis nedanför restaurangen, här nedanför var det dessutom helt fantastisk snorkling med mängder av färglada Nemo-fiskar och en och annan sköldpadda!! Vi hade tyvärr inte turen att få se några sköldpaddor under våra snorklingsturer men det var nog mycket på grund av att vi (läs: JAG) inte vågade snorkla allt för lång ifrån resorten...