en bra start

Mat

Måndag igen hörrni! Den bästa starten på veckan får man om man redan från början kommer igång med träningen och det är just precis vad jag har gjort, jag sprang 7km snabbare än snabbast och jag hade baskemej kunnat springa minst lika långt till. Jag har så otroligt mycket energi idag men dessvärre blir det till att lägga den framför jobbdatorn för det vankas kvartalsrapportering och jag hann nämligen inte med allt under dagens normala arbetstimmar.Imorgon är det åter dags för ett WT-pass vilket kommer bli väldigt stressigt för min del eftersom vi har resultatmöte redan klockan nio på morgonen och jag brukar nämligen trilla in på kontoret med andan i halsen så sent som kvart i nio när jag kör morgonpasset med Weight Trainer men det är det värt! Känslan efter att ha klarat av dagens träning redan innan du går till jobbet är obeskrivlig...Jag har fullföljt min matdagbok och dagens intag ser ut enligt följande:Skärmavbild 2014-10-06 kl. 20.30.31DSC_0395Recept Thailändsk biffsallad (2 personer):150g sockerärtor1 rödlök1 gurka1 röd paprika0,5dl mynta0,5dl koriander250g grillad rostbiff, i tunna skivorSås:1msk strösocker2msk vatten2msk fisksås1st vitlöksklyfta, finhackad1tsk röd spansk pepparfrukt, finhackad2msk limesaft, pressad1. Koka upp vatten och lägg i sockerärterna, låt stå i 1 minut, skölj i kallt vatten och låt rinna av. Skala rödlöken. Dela och kärna ur paprikan.2. Strimla alla grönsaker och grovhacka örterna, blanda allting i en skål.3. Blanda ihop alla ingredienser till såsen, rör tills sockret smält och slå den över grönsaksblandningen.4. Strimla rostbiffen och vänd ner med de övriga ingredienserna till salladen.

Previous
Previous

it's a Weight Trainer morning

Next
Next

en höstpicknick