festliga pestosnittar

Mat

Alltså de här snittarna är en stående favorit på precis alla tillställningar och de har orsakat lite av en svallvåg efter att min fina vän Jenny tillagade dem på en midsommarfest, efter det har ta mig tusan precis alla vänner och bekanta fått nys om dem och i sin tur bjudit sina vänner. Med andra ord ett SÄKERT kort om ni behöver lite matigare tilltugg som är enkla att förbereda.IMG_1322IMG_1301RECEPTett paket tortillas (den stora varianten)1 burk pesto, ca 200g1 burk soltorkade tomater, ca 200g1 ask philadelphiaost, 200g1 bit parmesanostLägg ut alla tortillas enligt bilden (glöm ej att rengöra diskbänken!!), bred ut philadelphiaosten jämnt över alla tortillas. Bred sedan över peston jämnt över alla tortillas, hacka tomaterna och lägg som en remsa på varje tortilla. Riv parmesanosten och strö jämnt över alla tortillas. Rulla ihop tortillasen hårt (OBS! var noga så att du rullar på rätt håll så att tomaterna hamnar jämnt) och stek dem lätt i en panna med olivolja, när de fått en gyllenbrun färg ska de läggas åt sidan för att svalna. Skär sedan upp i lagom stora bitar och servera på ett fint fat...

Previous
Previous

Dining Week 2015 - Köpenhamn

Next
Next

hiss eller diss