Stekt gnocchi med Salsiccia-ragu

Mat

Recept - Stekt gnocchi med Salsiccia-ragu

500g Potatisgnocchi 

1 förpackning riven pecorino

1st gul lök

400g Salsicciafärs

1 förp. krossade tomater

2tsk torkad oregano

1/2 förpackning Babyspenat

2st vitlöksklyftor

1tsk olivolja

1msk tomatpuré

2tsk vitvinsvinäger

2krm socker

salt, svartpeppar

Lägg potatisgnocchin i en skål och täck med kallt vatten. Låt stå i minst 5min.

Finhacka den gula löken och vitlöken. Hetta upp lite olivolja i en stekgryta och bryn salsicciafärsen i 2-3 minuter. Tillsätt lök och vitlök. Fräs i ytterligare 2-3 minuter. Rör ner tomatpuré, vitvinsvinäger, krossade tomater, socker, torkad oregano, salt och peppar. Sjud 4-5 min. Stek gnocchin i 3-5 min tills den har fått färg. Blanda gnocchi och spenat med salsiccia-ragun. Servera med tomatsallad och pecorino.

Previous
Previous

Winter Wonderland

Next
Next

Thorups slott och Bokskogen