Kycklingfilégryta a la Thessan

Mat

Jag har redan delat med mig utav det här receptet i min förra blogg men jag tänkte att jag för er nya läsare vill tipsa er om en helt fantastiskt enkel men samtidigt riktigt god kycklingrätt. Det är faktiskt min kära mor som från början lärt mig den men numer kallar jag den "min kycklingfilégryta"!RECEPTKycklingfiléer (så många ni känner för)Grön paprika, till en gryta brukar jag använda två stora paprikor.Ett gäng champinjoner, ganska många.ChilisåsMatlagningsgrädde (jag brukar ta 5dl till en gryta)Bryn kycklingfiléerna, paprikan och champinjonerna. Lägg i en eldfast form. Blanda matlagningsgrädde med chilisås, jag kör lite på måfå och blandar tills färgen blir lite ljusrosa. Grädda i ugnen på 250 grader i ca 15min eller tills kycklingen är genomsett. Servera med råris.DSC_0001DSC_0004

Previous
Previous

8 hours later

Next
Next

Kvällens Outfit