LCHF recept
Ny vecka, nya tag! För mig innebär en bra start på veckan en bra kosthållning och det ser ju Mat&Ro till att jag på ett enkelt sätt kan vidhålla. På dagens meny står grillad karré med sparris, en otroligt enkel maträtt som trots sina till antalet få ingredienser levererar en smaklig måltid. För min del har det här med matkasse inneburit att jag testat på flertalet råvaror som jag kanske annars själv aldrig hade införskaffat för att tillaga, man är ganska låst i sina matrutiner har jag upptäckt.Den här röran kan man ha till vilket kött som helst och därför tänkte jag att ni kanske vill att jag delar med mig av hur den tillagas?Recept:1/2 gul lök1/2 zucchini1/2 sparris1 msk kalvfond1 dl vatten1/4 påse parmesanca 25 g smörsalt, svartpepparTärna zucchinin och skiva löken. Bryt av det nedersta på sparrisen och dela den i mindre bitar. Stek lök, sparris och zucchini i smör någon minut. Tillsätt kalvfond, vatten och parmesan, låt koka i några minuter och smaka av med salt och peppar. Avsluta med att röra i smöret. Stek köttet och servera till sparrisragun.