Det här med matkasse är verkligen så smidigt, numer kan man till och med hålla koll på vart chauffören som delar ut matkassarna befinner sig via en gps-tracker och på så vis vet man vilken tid man ska försöka att hålla sig hemomkring. Man får dessutom ett sms skickat till sig när det är mellan 20-30 minuter innan chauffören är framme och det är ju klockrent! Hur som helst, jag tänkte dela med mig av detta smarriga receptet som både jag och CJ gav högst betyg av veckans alla maträtter:
Ca 350 gram högrevsfärs till två burgare
1 tsk Liquid smokey (riktigt god smaksättare!!!)
1/2 spetskål
1/8 solovitlök
1/4 rödlök
1/4 fetaost
1/2 dl majonäs
1 tomat
1/2 gurka
1/2 romansallad
olivolja, salt, peppar
Sätt ugnen på 225 grader. Blanda färs med liquid smokey, salt och peppar. Forma burgare av färsen. Dela kålen i klyftor och lägg på en plåt. Ringla över olja och krydda med salt och peppar. Sätt in i ugnen ca 20 min. Riv vitlök och hacka löken fint. Blanda ner lökarna och smulad fetaost i majonäsen. Smaka av med salt och peppar. Skiva tomat och gurka. Bryt av salladsblad. Stek burgarna ca 4-6 minuter på varje sida (nu gjorde vi ganska tjocka burgare och stekte dem därför lite längre). servera dem i salladsblad med grönsakerna, en klick fetaostkräm och den rostade kålen.
Jag älskar denna klänningen ifrån H&M, jag tror den kostade runt 500kr och den har…
Födelsedagsoutfiten - klassiskt och stilrent Igår var det min födelsedag, 42 år kan jag skryta…
Sydtyrolen - Tessimo I Sydtyrolen som var vår andra destination på vår roadtrip bodde vi…
Ny hemsida på gång! Ville bara kika in för att berätta om att jag har…
En sann italiensk lunch på Gutshof Lana - Sydtyrolen En av dagarna i Sydtyrolen lunchade…
Giardini di Castel - Trauttmansdorffs slottsträdgård Att besöka Giardini di Castel och Trauttmansdorffs slottsträdgård när…