Categories: Mat

Foodprepp

Jag improviserade lite till middagen idag och jag måste verkligen slå mig själv på axeln för det blev sådär förbaskat gott! Jag ville tillaga något väldigt enkelt som dessutom passar att värmas till lunch eftersom jag går hem och äter i princip varje dag, det fick bli chiliconcarne och för att variera till min vanliga variant använde jag kidneybönor istället för vita bönor. Jag hackade i färsk chili och blandade i lite tomatpuré, som tillbehör serverade jag färsk spenat.

Thessan

Share
Published by
Thessan

Recent Posts

En italiensk outfit – i väntan på min nya blogg

Jag älskar denna klänningen ifrån H&M, jag tror den kostade runt 500kr och den har…

1 vecka ago

Födelsedagsoutfiten – klassiskt och stilrent

Födelsedagsoutfiten - klassiskt och stilrent Igår var det min födelsedag, 42 år kan jag skryta…

2 veckor ago

Sydtyrolen – Tessimo

Sydtyrolen - Tessimo I Sydtyrolen som var vår andra destination på vår roadtrip bodde vi…

3 veckor ago

Ny hemsida på gång!

Ny hemsida på gång! Ville bara kika in för att berätta om att jag har…

4 veckor ago

En sann italiensk lunch på Gutshof Lana – Sydtyrolen

En sann italiensk lunch på Gutshof Lana - Sydtyrolen En av dagarna i Sydtyrolen lunchade…

4 veckor ago

Giardini di Castel Trauttmansdorffs slottsträdgård

Giardini di Castel - Trauttmansdorffs slottsträdgård Att besöka Giardini di Castel och Trauttmansdorffs slottsträdgård när…

1 månad ago