1 förpackning riven pecorino
1st gul lök
400g Salsicciafärs
1 förp. krossade tomater
2tsk torkad oregano
1/2 förpackning Babyspenat
2st vitlöksklyftor
1tsk olivolja
1msk tomatpuré
2tsk vitvinsvinäger
2krm socker
salt, svartpeppar
Lägg potatisgnocchin i en skål och täck med kallt vatten. Låt stå i minst 5min.
Finhacka den gula löken och vitlöken. Hetta upp lite olivolja i en stekgryta och bryn salsicciafärsen i 2-3 minuter. Tillsätt lök och vitlök. Fräs i ytterligare 2-3 minuter. Rör ner tomatpuré, vitvinsvinäger, krossade tomater, socker, torkad oregano, salt och peppar. Sjud 4-5 min. Stek gnocchin i 3-5 min tills den har fått färg. Blanda gnocchi och spenat med salsiccia-ragun. Servera med tomatsallad och pecorino.
Jag älskar denna klänningen ifrån H&M, jag tror den kostade runt 500kr och den har…
Födelsedagsoutfiten - klassiskt och stilrent Igår var det min födelsedag, 42 år kan jag skryta…
Sydtyrolen - Tessimo I Sydtyrolen som var vår andra destination på vår roadtrip bodde vi…
Ny hemsida på gång! Ville bara kika in för att berätta om att jag har…
En sann italiensk lunch på Gutshof Lana - Sydtyrolen En av dagarna i Sydtyrolen lunchade…
Giardini di Castel - Trauttmansdorffs slottsträdgård Att besöka Giardini di Castel och Trauttmansdorffs slottsträdgård när…