1 msk soja
4 tsk sambal oelek (vi använder några matskedar)
1/2 dl chilisås
2 pkt kycklingdrums
2 broccoli
12 dl vatten
1 burk körsbärstomater (konservburk)
1/2 msk basilika torkad
1/2 citron
ca 100 g smör
Salt, svartpeppar
Sätt ugnen på 225 grader. Blanda ihop soja, sambal oelek och chilisås. Krydda kycklingen med salt och peppar. Gnid in den i marinaden, lägg på en plåt och sätt in i ugnen ca 30 minuter. Dela broccolin i mindre bitar. Skala och riv stammen. Bryn broccolin (inklusive den rivna stammen) i smör, krydda med salt och peppar. Häll över vatten, körsbärstomater, basilika och citronsaft. Låt sjuda ca 5 minuter. Rör ner smör i tomatgurun, smaka av med salt och peppar. Servera ragun till kycklingen.
Jag älskar denna klänningen ifrån H&M, jag tror den kostade runt 500kr och den har…
Födelsedagsoutfiten - klassiskt och stilrent Igår var det min födelsedag, 42 år kan jag skryta…
Sydtyrolen - Tessimo I Sydtyrolen som var vår andra destination på vår roadtrip bodde vi…
Ny hemsida på gång! Ville bara kika in för att berätta om att jag har…
En sann italiensk lunch på Gutshof Lana - Sydtyrolen En av dagarna i Sydtyrolen lunchade…
Giardini di Castel - Trauttmansdorffs slottsträdgård Att besöka Giardini di Castel och Trauttmansdorffs slottsträdgård när…