Vi hade hur som helst en supermysig afton och det är så kul att vi fått in den här middagstraditionen och på så vis behåller kontakten med varandra, att köra ”halv åtta hemma hos mig-tema” är dessutom ett ypperligt upplägg att träffas på.
Jag anpassade menyn efter vädret och startade med en bricka av kallskuret samt mitt ”signaturtilltugg” (soltorkade tomater och pestosnittar) som faktiskt går att förbereda en god stund innan bjudningen. Jag körde sommartema rakt i genom och fortsatte med parmesanpanerad kycklingfilé med en krispig sallad och dijonvinegrette, sist men inte minst kastade jag ihop en smulpaj fylld med äpplen och smaksatt med kanel som jag såklart serverade med klassisk vaniljsås.
Ur högtalarna spelade jag svenska sommarvisor och vi fick alla en försmak av sommaren, vissa låtar är bara så typiska för just svensk sommar! Givetvis välkomnades gästerna med min absoluta favoritdrink signerad ”en sur en” som CJ var högst delaktig i att förbereda innan han och Miio begav till till Magistratsparken för AW med vänner, han är en sann bartender den där CJ!!
Jag älskar denna klänningen ifrån H&M, jag tror den kostade runt 500kr och den har…
Födelsedagsoutfiten - klassiskt och stilrent Igår var det min födelsedag, 42 år kan jag skryta…
Sydtyrolen - Tessimo I Sydtyrolen som var vår andra destination på vår roadtrip bodde vi…
Ny hemsida på gång! Ville bara kika in för att berätta om att jag har…
En sann italiensk lunch på Gutshof Lana - Sydtyrolen En av dagarna i Sydtyrolen lunchade…
Giardini di Castel - Trauttmansdorffs slottsträdgård Att besöka Giardini di Castel och Trauttmansdorffs slottsträdgård när…