Sedan jag började jobba igen har hemlagad mat blivit allt mer sällsynt här hemma. Det blir allt som oftast halvfabrikerade rätter såsom pyttipanna eller färdiga köttbullar. Just nu står den maten mig upp i halsen och aptiten är det väl lite sisådär med. Jag är inte sugen på någonting, tja förutom sötsaker då förstås! Nu har jag precis varit iväg och handlat en gigantisk påse med lösviktsgodis på Hemmakväll. Så snart barnen sover ska jag nämligen bänka mig i soffan tillsammans med min jobbdator och en skål godis. 42 olästa mejl efter idag, det har helt enkelt inte funnits utrymme till att läsa dem under dagen så jag får ta igen det ikväll…
Nu till en ny maträtt som vi testade för någon vecka sedan, receptet hittade jag på ICA.se och sen gjorde jag om det efter egen smak.
1 vitlöksklyfta
1 gul lök
2 msk olivolja
3 dl avorioris
1/2 g saffran
1 dl vitt matlagningsvin
8-8 1/2 dl vatten
1 hönsbuljongtärning
400 g kyckling (vi använde grillad kyckling)
150 g chorizo (vi körde på färsk chorizo)
1 röd paprika
Hackad persilja
Jag älskar denna klänningen ifrån H&M, jag tror den kostade runt 500kr och den har…
Födelsedagsoutfiten - klassiskt och stilrent Igår var det min födelsedag, 42 år kan jag skryta…
Sydtyrolen - Tessimo I Sydtyrolen som var vår andra destination på vår roadtrip bodde vi…
Ny hemsida på gång! Ville bara kika in för att berätta om att jag har…
En sann italiensk lunch på Gutshof Lana - Sydtyrolen En av dagarna i Sydtyrolen lunchade…
Giardini di Castel - Trauttmansdorffs slottsträdgård Att besöka Giardini di Castel och Trauttmansdorffs slottsträdgård när…