Jag testade ett nytt recept i veckan som min kära väninna Karin skickade över när matfantasin lös med sin frånvaro och oj så gott detta var. Min kära man beklagade till och med över att jag hade gjort för lite mat. Det är i princip alltid jag som lagar mat (och planerar menyn) på vardagarna och då måste det vara snabblagat, enkelt och givetvis gott. Jag älskar ju mat och kan faktiskt inte vara utan lagad mat på kvällarna. Jag har förstått att många bara äter mackor eller liknande men eftersom jag jag nästan alltid äter typ sallad till lunch känner jag verkligen att jag behöver något som är tillagat. Det här receptet känner jag definitivt att jag behöver dokumentera så att jag har det sparat tills framtida veckomenyer. Ni var dessutom flera som frågade om jag kunde dela receptet i stories så här kommer det…
100g äggnudlar (okokt vikt)
1/2 stor purjolök
1 1/2 msk smör till stekning
200 g lövbiff
salt och peppar
1/2 dl teriyakisås
1/2 msk rostade sesamfrön (jag tog betydligt fler – barnen gillade inte sesamfrön på sina nudlar)
färsk koriander
Jag älskar denna klänningen ifrån H&M, jag tror den kostade runt 500kr och den har…
Födelsedagsoutfiten - klassiskt och stilrent Igår var det min födelsedag, 42 år kan jag skryta…
Sydtyrolen - Tessimo I Sydtyrolen som var vår andra destination på vår roadtrip bodde vi…
Ny hemsida på gång! Ville bara kika in för att berätta om att jag har…
En sann italiensk lunch på Gutshof Lana - Sydtyrolen En av dagarna i Sydtyrolen lunchade…
Giardini di Castel - Trauttmansdorffs slottsträdgård Att besöka Giardini di Castel och Trauttmansdorffs slottsträdgård när…